Tel: 06 - 441 161 10

Wie ben ik?

IMG_57881Na jaren binnen verschillende instellingen werkzaam te zijn geweest, wil ik graag mijn ervaring en kennis ten behoeve van de behandeling van kinderen en gezinnen inzetten binnen het werken in een eigen eerstelijns praktijk. Mijn naam is Linda Derksen en ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundigen (www.nvo.nl) als Orthopedagoog Generalist.

Met regelmaat volg ik cursussen en neem ik deel aan intervisie. Dit zijn voor mij belangrijke momenten om mij verder te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Mijn ervaring ligt op verschillende gebieden binnen het werkveld van kinderen en jeugdigen en hun gezinnen, waarbij ik de laatste jaren werkzaam ben binnen de Jeugdzorg. Hier ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in de oplossingsgerichte benadering en ben ik mij gaan verdiepen in de hechting tussen opvoeder en kind, omdat hier voor mij de basis ligt.

Ik ben moeder van drie kinderen en dit heeft mijn werk als orthopedagoog op verschillende vlakken verder verrijkt. De vier kernwaarden vertrouwen, verbinding, vooruitgang en vindingrijkheid krijgen hierdoor nog meer betekenis.